logo citroën logo fiat  logo iveco logo mercedes logo nissan logo opel logo peugeot logo renault logo volkswagen

Like us on facebook
Like us on facebook

Nefel Airco en Transportkoeling

Airco inbouw

Wij bij Nefel Airco en Transportkoeling bouwen reeds jaren airosystemen in de meest verschillende voertuigen.
Nefel Airco en Transportkoeling is gespecialiseert in het ontwikkelen, produceren, inbouwen en leveren van aircosystemen voor lichte bedrijfswagens.

aircoinbouw volkswagen crafter

meer weten over aircoinbouw

Transportkoeling

De wetgever stelt steeds hogere eisen en volgens de huidige wetgeving, moeten er steeds meer goederen en/of producten geconditioneerd vervoerd worden. Deugdelijke en goede isolatie en een goed werkende optimaal afgestelde koeling zijn dus belangrijk. Nefel airco en transportkoeling is hiervoor de aangewezen partner. Nefel airco en transportkoeling is toonaangevend in het inbouwen van achteraf aircosystemen in personenvoertuigen en bedrijfswagens.

Afbeelding Alex Original Dag/Nacht transportkoeling

meer weten over transportkoeling

2e verdamper

Heeft u voertuig met airco en wenst u meer koeling in het achterste gedeelte van het voertuig denk dan aan uitbreiding met een 2e verdamper. Nefel airco en transportkoeling kan in deze behoefte voorzien. met onze jarenlange ervaring staan wij garant voor de juiste oplossing voor uw wensen. Nefel airco en transportkoeling kan in de meest verschillende voertuigen een tweede verdamper plaatsen, denk daarbij aan combi's, multivans en dergelijke. Maar ook bij kleine voertuigen voor bijvoorbeeld dierenvervoer alswel hondenuitlaatservice.

 volkswagen caddy tweede verdamperTevens kunnen we uw voertuig voorzien van extra koeling indien u gespecialiseerd bent in het vervoeren van medicijnen of andere temperatuurs gevoelige producten. Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden voor uitbreiding van koeling in uw voertuig neem dan gerust contact met ons op.

Alex Original transportkoeling

Bederfelijke goederen betrouwbaar en economisch te koelen, dat is de opdracht van de Alex-original transportkoeling. Of we nu praten over een dakunit, ondervloerunit of geïntrigeerd systeem, met een Alex-original transportkoeling hebt u de temperatuur en kosten in de greep.

Klein, sterk en betrouwbaar

Afbeelding Alex Original Dag/Nacht transportkoeling

Alex-original transportkoeling is een dwerg wat plaatsgebruik betreft, maar een reus in koelvermogen. Ondanks dat de inbouwdiepte en ruimteverbruik klein zijn, is het koelende vermogen 1e klas.
U wint waardevolle transport capaciteit en tegelijk zekerheid voor de versheid van uw producten. En door het geïntrigeerde systeem is het mogelijk om van wasstraten en parkeergarages gebruik te blijven maken.

Modelveelvoud

Veel verschillende modellen – één idee. We leveren transportkoeling voor veel verschillende merken en modellen lichte bedrijfswagens. Door de korte ontwikkeltijd van nieuwe systemen wordt het modelaanbod steeds groter. Adoptieoplossingen gebruiken de aanwezige voertuigairco ook voor de transportkoeling. Alleen een extra verdamper in de transportruimte en toevoerleidingen zijn hiervoor nodig. Een onverslaanbaar laagbudget oplossing.

Alex original Transportkoeling Verdamper aob verdamper 001

Met de beslissing voor een alex-original transportkoeling hebt u de kosten en temperatuur stevig in de greep. De spreekwoordelijke betrouwbaarheid en waardevastheid van de alex-original transportkoeling garandeert u hoogste koelvermogen en optimale bedrijfskosten over vele jaren.

Wij en onze dealers in Nederland helpen u graag met uw vragen betreffende transportkoeling. Samen met u wordt bepaald waaraan de transportkoeling moet voldoen en levert uw dealer de basis voor een economisch optimale beslissing.