NEFEL AUTOSERVICE

Dealer Service tegen Universele Prijs

Like us on facebook
Like us on facebook

Nefel Autoservice

Goed onderhoud geeft langere levensduur.

Goed onderhoud en juiste reparatie vergroot de levensduur van uw auto en verkleint de kans dat u onderweg stil komt te staan. De vloeistoffen en bijbehorende filters van uw auto dienen in de juiste serviceintervallen te worden gechecked en/of vervangen. Denk daarbij onderandere aan de motorolie met oliefilter, koelvloeistof, remolie maar ook uw interieurfilter en luchtfilter. Daarnaast gaan niet alle onderdelen een autoleven mee, denk daarbij onder andere aan remmen, banden of koppeling.Nefel Autoservice onderhoud

Jaarlijkse inspectie en APK

Indien uw auto nog geen APK verplichting heeft adviseren wij van Nefel Autoservice om minimaal 1 keer per jaar een inspectie te laten doen op de belangrijkste punten. Wij bij Nefel Autoservice controleren deze belangrijke punten ook tijdens uw APK dus ook dingen die niet voor de APK zijn voorgeschreven. Deze extra service doen we graag voor u. Zodat u lager van uw auto kunt genieten. Het is op langere termijn ook gunstig voor uw portemonnee, want eventuele slijtage en defecten worden in een vroeg stadium herkent.RDW erkend APK

Service en Reparatie alle automerken

Hoe vaak uw auto een beurt nodig heeft hangt af van het model en de voorschriften door de fabrikant met betrekking tot de aantal gereden kilometers en tijdsinterval. Maar één maal per jaar een inspectie blijft nodig. Dit is niet te verwarren met een APK.
Bij twijfel of uw auto een beurt nodig heeft vraag het ons bij Nefel Autoservice.

Voor bijna alle merken auto’s is geavanceerde uitleesapparatuur aanwezig. Waardoor we storingen snel en doeltreffend kunnen opsporen

Bij Nefel Autoservice maken we graag gebruikt van originele onderdelen van onder andere Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Peugeot, Citroen, Renault, Nissan en Opel waardoor ook de fabrieksgarantie gewaarborg blijft.

Voor de wat minder jonge voertuigen gebruiken we indien gewenst A-merk onderdelen van de automaterialen specialisten.

Airco Specialist

Reparatie en service van aircosystemen, transportkoeling en klimaatbeheersing in werkvoertuigen, doen we zowel op locatie als bij Nefel Autoservice in de werkplaats.

Voor reparatie van uw autoairco, transportkoeling en klimaatbeheersing in werkvoertuigen gebruiken we alleen 1e klas gerenommeerde onderdelen. Nefel Autoservice is een officiële Hella Service Partner. Wij leveren (met of zonder inbouw) het complete assortiment op aircogebied en verlichting. We bestellen rechtstreeks bij Hella, dus zonder tussenpersonen.

Nefel Aircoservice

Nieuwe autobanden

Nefel Autoservice zorgt voor een veilige rijgedrag van uw auto in alle weersomstandigheden met keuze voor het A-merk HANKOOK. Maar indien u een andere voorkeer heeft hebben we een selectie uit alle merken banden.

 

Nefel Autoservice Hankook Autobanden

Hankook Autobanden

BOVAG laatste nieuws

Nefel Autoservice Bovag

5,5 procent meer nieuwe auto’s geregistreerd in juli

In juli 2017 werden in Nederland 32.735 nieuwe personenauto’s geregistreerd en dat is 5,5 procent meer dan in dezelfde maand vorig jaar, zo blijkt uit de officiële verkoopcijfers van BOVAG, RAI Vereniging en RDC. Het totale aantal nieuwe auto’s in de eerste zeven maanden van het jaar bedraagt 258.912, oftewel 15,1 procent meer dan in de periode januari tot en met juli 2016.

 

 

meer lezen op BAVOG nieuws

Lid van de BOVAG

Nefel Autoservice Bovag

Nefel Autoservice is lid van de BOVAG. BOVAG biedt vier belangrijke voordelen. U krijgt BOVAG Garantie op uw aankoop en vaak ook het onderhoud en de reparatie van uw voertuig. BOVAG-leden kiezen bovendien voor duidelijke taal: geen techneutentaal en kleine lettertjes, maar heldere adviezen en afspraken. Zo weet u waar u aan toe bent. Ook biedt BOVAG Zekerheid. Bijvoorbeeld met gedegen onderhoudsbeurten en verzekeringen op maat. Hebt u onverhoopt toch een klacht of vraag waar u niet uitkomt met een BOVAG-bedrijf? Dan kunt u gratis een beroep doen op hulp bij klachten.

Alg. voorwaarden particulieren

Alg. voorwaarden zakelijk

ANWB Garagereviews

logo anwb

Geef hier onze beoordeling

Op ANWB Garagereviews staan álle garages van Nederland. Laat ons weten wat je ervaring is met jouw garage en help anderen bij het vinden van een betrouwbare garage.

Deel je ervaring

Ben je al jaren zeer tevreden over je garage? Of heb je wellicht onlangs een andere garage bezocht? Een garagereview geven is heel eenvoudig. Je zoekt je garage op, logt in met je ANWB account (of je maakt een account aan), via Facebook of Google+ en je kunt direct de garage beoordelen.

Uw beoordeling op de ANWB site.